Raiffeisen Bank lansează serviciul de cash-back în benzinăriile Rompetrol

Raiffeisen Bank lansează serviciul de cash-back în benzinăriile Rompetrol
scris 1 iul 2020

Posesorii unui card bancar vor putea retrage de la casierie până la 200 de lei prin intermediul aparatelor POS instalate de Raiffeisen Bank în benzinăriile Rompetrol.

Clienții Rompetrol trebuie să aibă activată posibilitatea de a solicita avans în numerar de la POS la banca emitentă a cardului.

Toate cardurile emise de Raiffeisen Bank, inclusiv cele înrolate în wallet-uri cum ar fi RaiPay, au activată această funcționalitate, precizează banca.

FOTO Autobuzele din București vor circula și pe linia de tramvai CITEȘTE ȘI FOTO Autobuzele din București vor circula și pe linia de tramvai

Clienții pot solicita cash-back doar atunci când plătesc cu cardul achiziția de carburanți sau bunuri și servicii din magazinele și restaurantele celor 158 de benzinării Rompetrol.

Operațiunea nu poartă comisioane și înlocuiește astfel necesitatea de a merge până la un bancomat pentru a retrage sume de până la 200 de lei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
cash-back
raiffeisen
rompetrol