Revolut lansează angajări în România

Revolut lansează angajări în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iun 2023

Revolut, aplicație financiară cu circa 2,9 milioane de clienți persoane fizice în România, lansează angajări având disponibile peste 50 de poziții în domeniul dezvoltării de software, cât și pentru funcțiunile suport, în regimul de lucru la distanță.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Revolut are în prezent circa 6.000 de angajați la nivel global și peste 120 de salariați la nivel local.

VIDEO Oana Ilaș, director general adjunct Banca Transilvania: Am observat în ultima perioadă un apetit mai scăzut al clienților de a se angaja în cumpărături de impuls, economisesc o proporție mai mare din ce câștigă CITEȘTE ȘI VIDEO Oana Ilaș, director general adjunct Banca Transilvania: Am observat în ultima perioadă un apetit mai scăzut al clienților de a se angaja în cumpărături de impuls, economisesc o proporție mai mare din ce câștigă

În 2022, Revolut a primit peste un milion de cereri de angajare, la nivel global, în creștere cu 167% față de 2021, când a înregistrat 300.000 de candidaturi.

Revolut vrea să lanseze o sucursală în România în primul trimestru din 2024 și vizează Top 10 al băncilor după active, respectiv top 3 după numărul de clienți, a declarat recent Gabriela Simion, general manager sucursala Revolut România.

După București, unde are 540.000 de clienți, Iașiul este al doilea oraș din România cu peste 100.000 de utilizatori Revolut. În ultimele 12 luni, clienții români au efectuat 236 de milioane de tranzacții cu cardul și au depozitat în conturile lor Revolut mai mult de jumătate de miliard de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
revolut
sucursala