Schimbări în echipa de management ING Bank România

Schimbări în echipa de management ING Bank România
scris 18 iun 2018

ING Bank România va avea două schimbări în comitetul executiv al băncii.

După 4 ani la ING Bank România, Ronald Oort va prelua funcția de Chief Risk Officer (CRO) în ING Spania, unde își va începe activitatea din 1 august 2018, funcția sa urmând a fi preluată de către Thomas Bernert, în prezent Co-Director al Trezoreriei de Grup. De asemenea, Serge Offers va fi numit în rolul de Director Financiar (CFO) al ING Bank România, începând cu data de 1 iulie 2018, preluând funcția de la Sven Foos.

Thomas Bernert și-a început cariera în Germania, unde s-a alăturat echipei ING în 2002. A deținut roluri tot mai importante în departamentele de Financiar, Risc și Trezorerie în Europa și America de Nord. În 2016, a devenit Directorul Managementului de Capital in Grupul ING, care a fuzionat cu rolul de Director al Trezoreriei, în 2017. Thomas Bernert își va prelua funcția în România pe 1 august 2018.

Costul cu forța de muncă al firmelor din România, un ritm de creștere de aproape 5 ori mai rapid față de media europeană CITEȘTE ȘI Costul cu forța de muncă al firmelor din România, un ritm de creștere de aproape 5 ori mai rapid față de media europeană

Serge Offers are o experiență de 12 ani în ING și o expertiză solidă în domeniul finanțelor și reglementărilor. El și-a început cariera în ING în 2006 ca Finance Trainee în Olanda. În 2008, s-a alăturat echipei Group Finance Bank și, începând cu 2014, a fost numit de Head of Regulatory Reporting ING Group.
Începând cu 1 iulie 2018, Serge Offers îl succede pe Sven Foos, care a preluat misiunea de a construi divizia de IMM-uri în ING Germania, pornind de la noul achiziționat Fintech "Lendico”. 

ING Bank România a anunțat o creștere de 32% a veniturilor în primele trei luni ale acestui an, până la 425 milioane lei, în contextul în care numărul de clienți activi a crescut cu 15%.

ING Bank România este parte a ING Group. Înființată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse și servicii tuturor categoriilor de clienți – companii mari și mici, instituții financiare, mici antreprenori și persoane fizice.

viewscnt
Afla mai multe despre
ing bank
thomas bernert
serge offers