Șeful Deutsche Bank a primit o remunerație de 8,9 milioane de euro în 2022

Șeful Deutsche Bank a primit o remunerație de 8,9 milioane de euro în 2022
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mar 2023

Remunerația directorului general al Deutsche Bank, Christian Sewing, s-a situat la 8,9 milioane de euro (9,49 milioane de dolari) în 2022, în ușoară creștere de la 8,8 milioane de euro în 2021, a anunțat vineri cel mai mare grup bancar german, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Christian Sewing a fost recompensat pentru al treilea an consecutiv de profit și îndeplinirea obiectivelor de restructurare a băncii. În 2022, Deutsche Bank a înregistrat cel mai profitabil an din 2007, după ani de pierderi.

Ce efecte va avea pentru șoferi și prețul RCA o ieșire din piață a Euroins. Ce trebuie să facă șoferii în caz de accident sau dacă vor bani înapoi CITEȘTE ȘI Ce efecte va avea pentru șoferi și prețul RCA o ieșire din piață a Euroins. Ce trebuie să facă șoferii în caz de accident sau dacă vor bani înapoi

Suma totală a bonusurilor pentru întreaga bancă a fost de 2,1 miliarde de euro, asemănătoare cu nivelul din 2021, scrie Agerpres.

Sewing a condus banca în timpul planului de redresare de nouă miliarde de euro din ultimii patru ani. Deutsche Bank este una din băncile globale de importanță sistemică.

Pentru 2023, banca se așteaptă la o ușoară creștere a veniturilor, între 28 și 29 miliarde de euro, iar la divizia de investiții bancare, veniturile ar urma să fie în linie cu cele din 2022.

De asemenea, Deutsche Bank a atras atenția asupra riscurilor la adresa perspectivelor sale, din cauza situației economice, a războiului din Ucraina, a inflației și a tensiunilor dintre Statele Unite și China. 

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche bank
christian sewing