Telekom și Ymens Teamnet, ofertanți pentru dezvoltarea infrastructurii telecom a BNR

Telekom și Ymens Teamnet, ofertanți pentru dezvoltarea infrastructurii telecom a BNR
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 12 oct 2016

Telekom Romania Communication și Ymens Teamnet au depus oferte pentru furnizarea către Banca Națională a României (BNR) de echipamente și servicii necesare dezvoltării infrastructurii de comunicații proprii și a rețelei de comunicații interbancare RCI operată de către instituție.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Contractul a fost estimat la 6,3 milioane de lei, fără TVA, pentru o perioadă de 3 ani, conform datelor din anunțul de participare.

Sistemele de comunicații de date operate de BNR furnizează servicii atât pentru sucursalele și agențiile teritoriale proprii, cât și pentru operatorii bancari.

BNR a anulat licitația pentru cumpărarea a 5 limuzine, de 3,75 milioane lei, după ce a descoperit erori CITEȘTE ȘI BNR a anulat licitația pentru cumpărarea a 5 limuzine, de 3,75 milioane lei, după ce a descoperit erori

Rețeaua de Comunicații Interbancare (RCI) este un sistem electronic pentru comunicații de date cu caracter financiar, care asigură infrastructura pentru aplicațiile derulate în cadrul Sistemului Informatic Bancar (SIB) între băncile-persoane juridice române și sucursalele din România ale băncilor-persoane juridice străine, celelalte persoane juridice publice sau private care au fost autorizate sau care au conturi la BNR și centrala instituției.

Potrivit statutului, BNR elaborează, aplică și răspunde de politica monetară și de curs de schimb, de autorizarea, reglementarea și supravegherea prudențială a instituțiilor de credit, de promovarea și monitorizarea bunei funcționări a sistemelor de plăți pentru asigurarea stabilității financiare, precum și de administrarea rezervelor internaționale ale României.

Totodata, instituția sprijină politica economică generală a statului, fără a prejudicia îndeplinirea obiectivului său fundamental privind asigurarea și menținerea stabilității prețurilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom
ymens teamnet
bnr
oferte
licitatie
echipamente telecom
retea