ULTIMA ORĂ Garanti BBVA amână cu până la 3 luni rata clienților afectați de Covid-19

ULTIMA ORĂ Garanti BBVA amână cu până la 3 luni rata clienților afectați de Covid-19
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 19 mar 2020

Garanti BBVA România va amâna până la 3 rate în cazul clienților în carantină, auto-izolare sau afectați temporar de epidemia de coronavirus. Banca invită și clienții companii cu dificultăți să o contacteze pentru a găsi o soluție.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

“La Garanti BBVA Romania înțelegem pe deplin provocările și incertitudinile cauzate de pandemia Covid-19 și vă asiguram că depunem toate eforturile pentru a sprijini clienții în aceasta perioada dificilă”, arată un mesaj al băncii către clienți.

Banca invită persoanele fizice, cu credite ipotecare sau de nevoi personale, aflate în carantină, auto-izolare sau afectate temporar de Covid-19, să o contacteze telefonic în agenții sau prin e-mail la contact@garantibbva.ro.

„În baza cererilor putem amână plata ratelor cu până la 3 luni. Clienții noștri care fac aceasta solicitare vor fi informați individual pe canalul de comunicare ales care sunt următorii pași”, arată Garanti.

ROPEPCA: Petroliștii români se străduiesc să reducă la minimum orice întrerupere a activității generată de coronavirus. Statul să nu monopolizeze materialele de protecție și igienă CITEȘTE ȘI ROPEPCA: Petroliștii români se străduiesc să reducă la minimum orice întrerupere a activității generată de coronavirus. Statul să nu monopolizeze materialele de protecție și igienă

Firmele care au reprezentanții în carantină sau auto-izolare sau care întâmpină alte probleme ce le împiedică să achite la timp creditele, trebuie să contacteze agenția de care aparțin pentru a găsi o soluție favorabilă.

Banca încurajează toți clienții să utilizeze canalele digitale, prin serviciul de internet banking și aplicația de mobile banking, pentru a realiza tranzacțiile de acasă.

Măsuri în ajutorul clienților cu dificultăți temporare la plata ratelor au mai anunțat și CEC Bank, ING, Banca Românească, Raiffeisen, Banca Transilvania, BRD și Patria Bank.

viewscnt
Afla mai multe despre
garanti bbva
coronavirus
suspendare rate
covid 19