Visa a numărat 19 tranzacții care ar putea câștiga la Loteria bonurilor fiscale pentru luna martie

Visa a numărat 19 tranzacții care ar putea câștiga la Loteria bonurilor fiscale pentru luna martie
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 apr 2016

Posesorii de carduri Visa emise în România au realizat în data de 18 martie un număr de 19 tranzacții cu o valoare cuprinsă între 615 și 615,99 lei fiecare și ar putea fi printre cei 100 de câștigători ai Loteriei bonurilor fiscale, prin care se oferă premii în valoare totală de 1 milion de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Pentru a-și revendica premiile, bonurile fiscale câștigătoare trebuie depuse în original, în următoarele 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate teritorială a ANAF, împreună cu o copie a actului de identitate și o cerere scrisă. Valoarea totală a premiilor de 1 milion de lei se va împărți în mod egal între cel mult 100 de câștigători care solicită și îndeplinesc condițiile Loteriei bonurilor fiscale.

La extragerea de duminică, 17 aprilie, au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 – 31 martie 2016, pentru cumpărăturile plătite cu cardul, bonuri de masă sau numerar. După centralizarea bonurilor câștigătoare, dacă numărul acestora depășește 100, va fi organizată o nouă extragere pentru desemnarea a maximum 100 de câștigători.

Rezultatele vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al CN Loteria Română (CNLR), pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

viewscnt
Afla mai multe despre
loteria bonurilor fiscale
carduri
visa
castiguri
anaf