BCR Leasing a semnat un nou acord de împrumut cu Banca Europeană de Investiții

BCR Leasing a semnat un nou acord de împrumut cu Banca Europeană de Investiții
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 dec 2018

BCR Leasing, parte din grupul Banca Comercială Română (BCR), a anunțat, luni, că a semnat un nou acord de împrumut cu Banca Europeană de Investiții (BEI), care reprezintă a doua tranșă, de 30 de milioane de euro, dintr-un credit total de 100 de milioane de euro destinat finanțării întreprinderilor mici și mijlocii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Împrumutul va fi folosit pentru finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii și întreprinderilor cu capital mediu care vor implementa proiecte în domeniile industrie, servicii și infrastructură”, se arată în comunicat.

Împrumutul este în conformitate cu strategia BEI de a sprijini întreprinderile mici și mijlocii din Europa și se preconizează că mai mult de 90 % din împrumut va avea beneficiari din zonele de coeziune ale României, potrivit companiei, scrie News.ro.

Tranzacție majoră pe piața media din SUA: Nexstar Media preia Tribune Media, pentru 4,1 miliarde de dolari CITEȘTE ȘI Tranzacție majoră pe piața media din SUA: Nexstar Media preia Tribune Media, pentru 4,1 miliarde de dolari

Astfel, BCR Leasing continuă să dezvolte parteneriatul început în anul 2014 cu BEI, iar clienții pot avea acces la credite, consultanță financiară și servicii conexe.

BEI estimează că mai mult de 400 de companii ar putea accesa noua facilitate de credit, iar numărul locurilor de muncă astfel create ar fi de 35.000.

viewscnt
Afla mai multe despre
bcr leasing