Biden a promulgat legea care permite evitarea incapacității de plată a SUA

Biden a promulgat legea care permite evitarea incapacității de plată a SUA
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iun 2023

Președintele american Joe Biden a promulgat, sâmbătă, legea care permite evitarea unei incapacități de plată a SUA, a anunțat Casa Albă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Joe Biden le-a mulțumit responsabililor parlamentari, inclusiv republicanului Kevin McCarthy, pentru colaborarea în acest dosar, arată News.ro.

Atenționare de călătorie: Perturbări ale transportului public și aerian în Italia, din cauza unor greve CITEȘTE ȘI Atenționare de călătorie: Perturbări ale transportului public și aerian în Italia, din cauza unor greve

Congresul SUA a adoptat în această săptămână acest text care permite suspendarea plafonului datoriei publice a Statelor Unite până în ianuarie 2025 și care stabilește și anumite obiective bugetare.

Legea ridică pe o perioadă de doi ani - până la 1 ianuarie 2025 - plafonul îndatorării publice a Statelor Unite. Dacă această ridicare a plafonului nu ar fi avut loc, prima putere mondială risca să intre în incapacitate de plată la 5 iunie, incapabilă să-și onoreze angajamentele financiare.

viewscnt
Afla mai multe despre
sua
biden
lege
incapacitate
plată