Bitcoin a crescut miercuri cu până la 18%, după ce marți a coborât temporar sub pragul de 30.000 de dolari pe unitate

Bitcoin a crescut miercuri cu până la 18%, după ce marți a coborât temporar sub pragul de 30.000 de dolari pe unitate
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 iun 2021

Bitcoin a crescut miercuri cu până la 18%, după ce marți a coborât temporar sub pragul de 30.000 de dolari pe unitate, anulând creșterile din 2021, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Miercuri, bitcoin a urcat la peste 34.000 de dolari pe unitate, atingînd un maxim de 34.367 de dolari pe unitate, potrivit datelor Coin Metrics.

ULTIMA ORĂ John McAfee, creatorul softului antivirus, s-a sinucis. Acuzat de fraude cu criptomonede CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ John McAfee, creatorul softului antivirus, s-a sinucis. Acuzat de fraude cu criptomonede

Și alte criptomonede au avut o evoluție ascendentă, ether avansând cu 6%, la 2.014 dolari pe untiate, iar XRP cu 9%, la 64 de cenți, scrie News.ro

Bitcoin a coborât, marți, sub pragul de 30.000 de dolari pentru prima dată de la începutul anului, extinzând corecțiile precipitate de noi măsuri pentru limitarea mineritului în China.

Cea mai cunoscută criptomonedă s-a ieftinit cu peste 10% luni, pe fondul unui val de vânzări pe piața criptoactivelor, după ce autoritățile de la Beijing au anunțat extinderea interdicției privind mineritul monedelor virtuale în provincia Sichuan, din sud-vestul țării, ordonând închiderea mai multor proiecte în regiune.

Firmele care vor să-și asigure singure apa curentă, obligate să ceară voie operatorilor sistemelor publice. Aceștia pierd bani neavându-le drept clienți și cresc prețurile CITEȘTE ȘI Firmele care vor să-și asigure singure apa curentă, obligate să ceară voie operatorilor sistemelor publice. Aceștia pierd bani neavându-le drept clienți și cresc prețurile

Totodată, banca centrală chineză a ordonat Alipay, cea mai mare platformă de plăți online din țară și din lume, dar și băncilor comerciale locale, să nu mai ofere servicii legate de tranzacționarea mondelor virtuale și să întrerupă accesul platformelor de tranzacționare la canalele de plată.

viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin
dogecoin
creste bitcoin
ether
pret bitcoin