BRD oprește temporar sistemul informatic de carduri

BRD oprește temporar sistemul informatic de carduri
scris 10 mai 2019

BRD, parte din grupul financiar francez Société Générale, a anunțat joi, că, în noaptea de duminica, 12 mai, spre luni, 13 mai, va opri sistemul informatic de carduri pentru modernizare.

Drept urmare, rețeaua de ATM-uri și POS-uri a băncii nu va fi disponibilă în intervalul respectiv, scrie News.ro.

DOCUMENT Cum va fi aplicată amnistia datoriilor la sănătate CITEȘTE ȘI DOCUMENT Cum va fi aplicată amnistia datoriilor la sănătate

”În noaptea de duminică, 12 mai 2019, spre luni, 13 mai 2019, vom realiza o operațiune de modernizare a sistemului nostru informatic de carduri. În consecință, între orele 00:00 și 06:00, deținătorii de carduri BRD nu vor putea realiza operațiuni cu acestea în România sau în străinătate, iar rețeaua de ATM-uri și POS-uri a băncii nu va fi disponibilă”, se arată în comunicat.

Banca recomandă clienților să își asigure o rezervă de numerar în cazul în care vor trebui să facă plăți în intervalul respectiv.

Banca are o rețea de 723 de unități, aproximativ 2,4 milioane de carduri și o rețea de acceptare de aproximativ 27 000 POS-uri și mai mult de 1 600 ATM-uri. Activele totale ale băncii erau, la finalul lunii martie 2019, de 54,4 miliarde lei (11,42 miliarde euro).

În România, principalii competitori ai BRD sunt Banca Transilvania și BCR.

viewscnt
Afla mai multe despre
brd
carduri