Cât au câștigat românii din criptomonede

Cât au câștigat românii din criptomonede
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 mar 2024

Investitorii români au câștigat anul trecut 170 de milioane de dolari din criptomonede, România numărându-se printre țările care au obținut cele mai mici venituri din cripto.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

România la un nivel similar cu țări precum Kazakhstan, Malaezia, Belgia și Suedia. conform unei analize realizate de Chainalysis.

Acțiunile Adobe se prăbușesc CITEȘTE ȘI Acțiunile Adobe se prăbușesc

De departe, cei mai mulți bani au ajuns la investitorii americani, care au câștigat 9,36 de miliarde de dolari, urmați de britanici, vietnamezi și chinezi.

În total, investitorii din toată lumea au câștigat anul trecut 37,6 miliarde de dolari, ceea ce reprezintă un progres important față de 2022, când au fost pierdute 127,7 miliarde de dolari.

Vârful a fost stabilit în 2021, când au fost câștigați din cripto 159,7 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
cripto
banii
investiții