Credit Europe Bank își extinde rețeaua de sucursale în București și deschide o unitate în Sun Plaza

Credit Europe Bank își extinde rețeaua de sucursale în București și deschide o unitate în Sun Plaza
scris 13 apr 2018

Credit Europe Bank România (CEB România) deschide o sucursală în centrul comercial Sun Plaza, a 23-a entitate deschisă de CEB România într-un centru comercial.

Credit Europe Bank România a încheiat anul financiar 2017 cu 54 milioane lei profit brut, în creștere cu 32% față de anul anterior, și un venit operațional – înainte de provizioane, de 221 milioane lei.

Banca are o rețea de 56 de sucursale, agenții și puncte de lucru.

Avocatul Elenei Udrea spune că fostul ministru a primit statutul de refugiat politic în Costa Rica CITEȘTE ȘI Avocatul Elenei Udrea spune că fostul ministru a primit statutul de refugiat politic în Costa Rica

Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, aceasta este activă în România din anul 1993, când a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial și Comercial, devenind Finansbank (in anul 2000), iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank România.

Pentru 2018, banca țintește către o creștere a vânzărilor de carduri de 20% și o majorare a rulajului sumelor utilizate cu peste 15% față de anul trecut, concomitent cu o mărire a cotei de piață și a rentabilității.

viewscnt
Afla mai multe despre
credit europe bank
sun plaza