S&P a pus sub supraveghere ratingul Deutsche Bank după schimbarea directorului general

S&P a pus sub supraveghere ratingul Deutsche Bank după schimbarea directorului general
scris 13 apr 2018

Schimbarea bruscă a directorului general de la grupul bancar german Deutsche Bank ar putea prelungi procesul de restructurare a băncii, a apreciat joi agenția de evaluare Standard & Poor's (S&P) care a decis să plaseze ratingul Deutsche Bank sub supraveghere cu implicații negative, informează Reuters.

Săptămâna trecută, Deutsche Bank a anunțat înlocuirea directorului general John Cryan cu specialistul în retail banking, Christian Sewing, ceea ce crește șansele unor modificări radicale la cea mai mare bancă comercială germană, scrie Agerpres.

Bitcoin a crescut cu 15%; capitalizarea pieței criptomonedelor a depășit 300 de miliarde de dolari CITEȘTE ȘI Bitcoin a crescut cu 15%; capitalizarea pieței criptomonedelor a depășit 300 de miliarde de dolari

Joi seară, S&P a decis să plaseze ratingul "A minus" atribuit pentru datoriile pe termen lung ale Deutsche Bank sub supraveghere cu implicații negative. Decizia reflectă opinia analiștilor S&P că restructurarea ar putea dura mai mult și ar fi mai costisitoare decât se estimează în prezent.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
deutsche bank
standard & poor's