Daniel Dăianu, numit președintele Consiliului Fiscal

Daniel Dăianu, numit președintele Consiliului Fiscal
scris 17 iul 2019

Consiliul Fiscal a anunțat, miercuri, că Daniel Dăianu, fost membru neexecutiv al Consiliului de Administrație al Băncii Naționale a României (BNR), a fost ales în funcția de președinte, iar vicepreședinte a fost numit Bogdan-Octavian Cozmâncă, nominalizat de BNR.

Ședința Consiliului Fiscal a avut loc luni, iar cei doi au fost aleși prin vot secret, scrie News.ro.

Oficial Facebook: Lansarea Libra va avea loc după eliminarea îngrijorărilor autorităților de reglementare CITEȘTE ȘI Oficial Facebook: Lansarea Libra va avea loc după eliminarea îngrijorărilor autorităților de reglementare

”În data de 16.07.2019 a avut loc ședința Consiliului Fiscal în cadrul căreia au fost aleși președintele și vicepreședintele instituției. În urma votului secret al membrilor exprimat în baza art. 56 din Legea responsabilității fiscal-bugetare nr. 69/2010 a fost ales drept Președinte al Consiliului Fiscal dl. Acad. Daniel Dăianu, iar pentru funcția de vicepreședinte a fost ales dl. Bogdan-Octavian Cozmâncă”, se arată în comunicat.

La începutul lunii iulie, Plenul Parlamentului i-a validat pe cei cinci noi membri ai Consiliului Fiscal: Daniel Dăianu, Bogdan-Octavian Cozmâncă, George Georgescu, Georgiana Camelia Crețan și Sebastian Bogdan Căpraru.

Tot la începutul lunii iulie, Dăianu a renunțat la funcția de membru al Consiliului de Administrație al BNR.

viewscnt
Afla mai multe despre
consiliul fiscal
daniel daianu