Deloitte România a angajat 70 de tineri absolvenți, după o selecție a sute de aplicații

Deloitte România a angajat 70 de tineri absolvenți, după o selecție a sute de aplicații

Sursa foto: www.desprejoburi.com

Cristina Cuncea
Cristina Cuncea
scris 8 oct 2015

Compania de consultanță și audit Deloitte România a angajat 70 de tineri absolvenți, în urma unui proces de recrutare început în urmă cu câteva luni și care a presupus filtrarea a sute de aplicații pentru pozițiile disponibile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noii angajați au debutat în companie în această toamnă.

“La capătul unui proces minuțios, am ales noua generație de profesioniști care ni se alătură, într-un moment în care profesia trece prin transformări fundamentale, rezultate în urma schimbărilor profunde produse de efectele tehnologiei și de îmbunătățirea practicilor.  Învățăm permanent că noua generație este pragmatică, foarte bine informată și orientată către dezvoltare personală și profesională”, a declarat într-un comunicat Ahmed Hassan, country managing partner Deloitte România

Cei 70 de tineri s-au alăturat Deloitte în urma campaniilor de recrutare și internship derulate pe parcursul acestei veri și a programului Deloitte Students’ Academy, lansat anul trecut. Tinerii au fost cooptați în principal în departamentele de audit, taxe și consultanță financiară.

“Mai bine de un sfert din cei recrutați provin din Deloitte Students’ Academy, un program ce s-a desfășurat în perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, și care a constat într-o serie de ateliere interactive conduse de auditori și consultanți fiscali experimentați din cadrul companiei”, a adăugat Carmen Baibarac, director de resurse umane Deloitte România.

Deloitte numără peste 500 de angajați în România, în birourile din București, Cluj-Napoca și Timișoara.

viewscnt
Afla mai multe despre
deloitte
recrutare
absolventi