Elon Musk admite posibilitatea de a achiziționa banca falimentară Silicon Valley

Elon Musk admite posibilitatea de a achiziționa banca falimentară Silicon Valley
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 mar 2023

Elon Musk a admis într-o postare că este interesat de cumpărarea băncii falimentare Silicon Valley Bank. El a publicat postarea respectivă pe Twitter.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un utilizator a sugerat ca Twitter, care este deținut de Musk, să cumpere Silicon Valley Bank și să devină astfel o „bancă electronică”, arată Adevarul

Cel mai bogat om din Asia vrea să relanseze Campa Cola, celebrul suc indian care a rivalizat cu Coca-Cola și Pepsi în anii 1970 CITEȘTE ȘI Cel mai bogat om din Asia vrea să relanseze Campa Cola, celebrul suc indian care a rivalizat cu Coca-Cola și Pepsi în anii 1970

Conform CNN, falimentul acestei instituții de credit a fost cel mai mare din Statele Unite de la criza financiară din 2008.

„Sunt deschis la această idee”, a comentat Musk la postare.

Vineri, Departamentul de Protecție Financiară din California a anunțat falimentul uneia dintre cele mai mari bănci din SUA, Silicon Valley Bank. Unul dintre principalii creditori ai băncii din Silicon Valley a dat faliment în mai puțin de două zile.

După cum a menționat CNN , acesta a fost cel mai mare faliment bancar din Statele Unite de la criza financiară din 2008.

Silicon Valley a transferat la Comisia Federală de Asigurare a Depozitelor restul capitalului, care va fi folosit pentru compensarea deponenților și rambursarea datoriilor către creditori. 

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
silicon valley bank