Euro se apropie de 4,57 lei, pe fondul tensiunilor politice

Euro se apropie de 4,57 lei, pe fondul tensiunilor politice
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iun 2017

Banca Națională a României (BNR) a anunțat miercuri un curs de referință de 4,5667 lei/euro, în creștere cu 0,01% față de nivelul precedent, în linie cu tendința regională, pe fondul discuțiilor privind schimbarea guvernului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Marți, BNR a afișat un curs de 4,5661 lei/euro.

Leul s-a depreciat miercuri, în linie cu tendința altor monede cu regim similar din regiune, după publicarea datelor privind adâncirea deficitului de cont curent și a creșterii datoriei externe, scrie News.ro.

STUDIU 3 din 10 angajați lucrează chiar și atunci când sunt în vacanță. Aproape toți citesc mail-urile de serviciu în concediu CITEȘTE ȘI STUDIU 3 din 10 angajați lucrează chiar și atunci când sunt în vacanță. Aproape toți citesc mail-urile de serviciu în concediu

Tendința de depreciere a leului a început încă de marți, după apariția știrilor privind posibila schimbare a Guvernului, spun dealerii din piață.

Dolarul american, cotat indirect în piața românească prin raportare la paritatea euro/dolar, s-a apreciat de la 4,0743 lei la 4.0752 lei.

Totodată, cursul francului elvețian a scăzut de la 4,2117 lei la 4,2029 lei

viewscnt
Afla mai multe despre
curs euro