Groupama Asigurări: Oferta companiei include polițe de asigurare RCA pe durată de o lună

Groupama Asigurări: Oferta companiei include polițe de asigurare RCA pe durată de o lună
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 iun 2017

Compania de asigurări Groupama Asigurări, deținută de grupul francez Groupama, susține că oferta firmei include polițe de asigurare RCA pe durată subanuală, de la o lună la 12 luni, iar începând cu sfârșitul anului trecut compania a emise 1.193 de polițe pe alte perioade decât de 6 sau 12 luni, dintre care 452 de o lună. Anunțul companiei vine după ce în spațiul public au apărut informații conform cărora nu toate societățile de asigurare oferă cotații pentru polițele RCA pe durata de o lună.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Ca urmare a apariției în spațiul public a unor informații, neverificate cu Groupama Asigurări, cu privire la imposibilitatea emiterii polițelor RCA cu durata de o lună de zile, Groupama Asigurări ține să precizeze că oferta companiei include polițe de asigurare RCA pe durată subanuală (de la 1 lună la 12 luni), care pot fi emise ȋn agențiile Groupama Asigurări sau printr-o procedura dedicată și comunicată partenerilor noștri brokeri”, a declarat directorul general adjunct al Groupama Asigurări, Călin Matei.

Compania afirmă că informațiile de acest tip, neverificate, nu fac decât sa aducă în mod nejustificat un nivel suplimentar de neliniște în piață, scrie News.ro.

FOTO NEPI inaugurează la finalul anului Shopping City Râmnicu Vâlcea, investiție de 40 de milioane de euro CITEȘTE ȘI FOTO NEPI inaugurează la finalul anului Shopping City Râmnicu Vâlcea, investiție de 40 de milioane de euro

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a anunțat luni că a demarat controale în regim de urgență la companiile Asirom, Generali, Groupama și Uniqa, după ce în spațiul public au apărut informații conform cărora nu toate societățile de asigurare oferă cotații pentru polițele RCA pe durata de o lună.

Autoritatea a mai precizat că rezultatele vor fi făcute publice după finalizarea acțiunilor de control.

viewscnt
Afla mai multe despre
groupama
rca