Goldman Sachs ia în considerare părăsirea parteneriatului său cu Apple, legat de un card de credit virtual

Goldman Sachs ia în considerare părăsirea parteneriatului său cu Apple, legat de un card de credit virtual
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iul 2023

Goldman Sachs ia în considerare părăsirea parteneriatului său cu Apple, legat de un card de credit virtual, potrivit unui articol publicat de Wall Street Journal, citat de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Producătorul de iPhone-uri și Goldman Sachs au început să ofere un card de credit virtual în 2019, scrie News.ro.

Nouă lege pentru semnătura electronică: Tipuri de semnături, efecte juridice pentru fiecare, autorizarea prestatorilor de servicii. ”În România există un cadru legal general desuet!” CITEȘTE ȘI Nouă lege pentru semnătura electronică: Tipuri de semnături, efecte juridice pentru fiecare, autorizarea prestatorilor de servicii. ”În România există un cadru legal general desuet!”

Goldman Sachs discută cu American Express pentru a-i prelua cardul de credit Apple și alte proiecte avute cu gigantul tehnologic, a adăugat articolul, citând persoane familiarizate cu problema.

Apple, Goldman Sachs și American Express nu au răspuns imediat solicitărilor Reuters de comentarii.

Apple a declarat la începutul acestui an că va colabora cu Goldman Sachs pentru a oferi economii cu randament ridicat clienților cu carduri, în condițiile în care băncile concurează pentru dolari clienților.

viewscnt
Afla mai multe despre
goldman sachs
card
apple