Grupul Garanti România - profit net de 38 milioane lei în T1, atinge active de 12 miliarde lei

Grupul Garanti România - profit net de 38 milioane lei în T1, atinge active de 12 miliarde lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mai 2019

Grupul Garanti România, care reunește Garanti Bank, Garanti Leasing și Garanti Credite de Consum, a înregistrat, în primul trimestru al anului, un profit net consolidat de 38 milioane lei și a ajuns la un volum total al activelor de 12 miliarde lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La nivel individual, în primele trei luni ale acestui an, Garanti Bank a înregistrat un profit net de 31 milioane lei și venituri nete de 99,4 milioane lei. Instituțiile financiare nebancare ale Grupului au înregistrat, la rândul lor, profit net în primul trimestru: Garanti Credite de Consum de 2,2 milioane lei și Garanti Leasing de 4,8 milioane lei.

De\'Longhi a produs la Cluj peste 4 milioane de espressoare, mixere și blendere, preponderent pentru export. Fabrica din România a depășit-o pe cea din China și a devenit cea mai mare pentru grup. Compania angajează CITEȘTE ȘI De'Longhi a produs la Cluj peste 4 milioane de espressoare, mixere și blendere, preponderent pentru export. Fabrica din România a depășit-o pe cea din China și a devenit cea mai mare pentru grup. Compania angajează

În primele trei luni, volumul total al creditelor acordate de Garanti Bank a ajuns la 7,25 miliarde lei, în timp ce depozitele au înregistrat un volum total de 7,85 miliarde lei.

Grupul Garanti România este deținut de către Turkiye Garanti Bankasi AS (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia. În primul trimestru din 2019, TGB a înregistrat un venit net consolidat de 1,76 miliarde lire turcești (278,71 milioane euro) și active de 423,32 miliarde lire turcești (67,16 miliarde euro), în timp ce contribuția la economie s-a reflectat printr-un portofoliu de credite cash și non-cash în valoare de 323,22 miliarde lire turcești (51,28 miliarde euro). TGB deservește peste 16 milioane de clienți în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici și mijlocii, precum și retail, cărora le oferă servicii financiare integrate.

Grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este acționarul majoritar al TGB. În primele trei luni din 2019, BBVA a înregistrat un profit net atribuibil de 1,16 miliarde euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
garanti