Teodorovici anunță măsuri pentru românii din străinătate: bani fără comisioane bancare

Teodorovici anunță măsuri pentru românii din străinătate: bani fără comisioane bancare
scris 21 mai 2019

Românii care trăiesc în străinătate vor putea transfera banii în țară fără plata comisioanelor prin sucursale CEC Bank, afirmă ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Grupul CEZ intenționează să scoată la vânzare business-urile din România - surse CITEȘTE ȘI Grupul CEZ intenționează să scoată la vânzare business-urile din România - surse

"O posibilitate, un mecanism de transfer mult mai facil al fondurilor pe care românii care sunt plecați în afara țării le trimit către familii, către copii, către părinți și atunci, prin intermediul CEC-ului, se va lansa cât de curând un pachet de măsuri care să vizeze deschiderea de sucursale, de birouri în afara țării, unde trăiesc comunități importante de români, pentru ca românii de acolo să-și poată deschide, dacă doresc, într-un mod mult mai facil, conturi, să folosească aceste birouri de transfer, și fără comisioane", a spus Teodorovici, citat de Agerpres.

El a arătat că sistemul ar urma să fie introdus de luna viitoare.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ministrul finanțelor
eugen teodorovici
cec bank