Indicele Nasdaq a depășit, pentru prima dată, un nou prag

Indicele Nasdaq a depășit, pentru prima dată, un nou prag
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mai 2024

Indicele Nasdaq al Bursei de la New York a depășit, pentru prima dată, pragul de 17.000 de puncte, după ce acțiunile Nvidia au atins un nivel record, investitorii așteptând publicarea datelor privind inflația în Statele Unite, pe fondul așteptărilor privind reducerea dobânzilor de către Rezerva Federală a SUA (Fed), transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Creșterea titlurilor Nvidia a dus la avansul acțiunilor producătorilor de cipuri, indicele Philadelphia Semiconductor înregistrând marți o expansiune de 1,7%, arată Agerpres.

Bulgaria se apropie de intrarea în zona euro CITEȘTE ȘI Bulgaria se apropie de intrarea în zona euro

"Există o acceptare de către analiști și investitori că este puțin probabil ca Fed să reducă dobânzile 2024. Ne așteptăm ca viitoarele date economice să confirme această opinie, a apreciat Peter Andersen, de la Andersen Capital Management.

La ora 11:29 AM, indicele the Dow Jones Industrial Average înregistra un declin de 0,33%, ajungând la 38.939,22 puncte, indicele Standard and Poor's 500 a urcat cu 0,07%, la 5.308,64 puncte, în timp ce indicele Nasdaq Composite a crescut cu 87,15 puncte, sau 0,52%, la 17.008,27 puncte.

Salariații CNAB au rămas fără Contract Colectiv de Muncă, deși a fost negociat CITEȘTE ȘI Salariații CNAB au rămas fără Contract Colectiv de Muncă, deși a fost negociat

Acțiunile Apple au urcat cu aproape 0,9% după informațiile privind majorarea vânzările de iPhone-uri în China, titlurile United States Cellular înregistrau un avans de 3% după ce T-Mobile a anunțat că va achiziționa de la operatorul regional aproape toate activitățile wireless. 

viewscnt
Afla mai multe despre
nasdaq
wall street