Indicii bursieri din SUA ating un nou record

Indicii bursieri din SUA ating un nou record
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 8 feb 2021

Indicii bursieri americani au atins noi maxime record în debutul tranzacțiilor de luni, în condițiile în care investitorii anticipează aprobarea unui nou pachet de măsuri de stimulare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

S&P 500 a atins un record intraday de 3.909,86 puncte, iar Dow Jones Industrial Average a urcat la maximul record de 31.364,46 puncte.

Tranzacție în IT: Americanii de la Orion Innovation cumpără compania românească Tellence Technologies. Orion își va extinde operațiunile de R&D în România CITEȘTE ȘI Tranzacție în IT: Americanii de la Orion Innovation cumpără compania românească Tellence Technologies. Orion își va extinde operațiunile de R&D în România

Este a șasea ședință consecutivă de creștere pentru S&P 500 și Dow, cel mai lung șir de aprecieri din august încoace.

Secretarul Trezoreriei Statelor Unite, Janet Yellen, a cerut, duminică, aprobarea rapidă a unor noi măsuri de susținere economică și a declarat că SUA ar putea atinge anul viitor ocuparea deplină a forței de muncă dacă Congresul va aproba pachetul de stimulare propus de administrația Biden, în valoare de 1.900 de miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
bursa americana
actiuni americane
burse
coronavirus
stimulare
yellen