ING Bank România instalează o româncă drept CEO

ING Bank România instalează o româncă drept CEO

Mihaela Bîtu

scris 6 iun 2019

Mihaela Bîtu este noul CEO al ING Bank România, înlocuindu-l pe Michal Szczurek, care a ocupat funcția 7 ani, acesta urmând să preia conducerea diviziei de Retail a grupului ING din regiunea Asia.

Mihaela Bîtu s-a alăturat echipei ING România la scurt timp după înființarea companiei, în urmă cu 25 de ani, iar în prezent ocupă funcția de Head of Wholesale Banking și Director General Adjunct. 

Vânzările Dacia cresc constant în Germania. Nemții au început să cumpere din nou mașini diesel CITEȘTE ȘI Vânzările Dacia cresc constant în Germania. Nemții au început să cumpere din nou mașini diesel

Din luna mai 2018, Mihaela Bîtu este și membru al Consiliului Director al Asociației Române a Băncilor.

ING ocupă al șaselea loc în topul băncilor locale, cu o cotă de piață, cu puțin peste 10%. Numărul de clienți individuali ING activi a ajuns la 1,32 milioane, 

Înființată în 1994, ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară internațională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 34 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mihaela bitu
ing bank