Michal Szczurek pleacă de la conducerea ING Bank România

Michal Szczurek pleacă de la conducerea ING Bank România

Michal Szczurek

scris 25 apr 2019

După un mandat de 7 ani ca CEO al ING Bank România, Michal Szczurek a fost numit Director de Retail în ING Asia.

Szczurek are o carieră de peste 20 de ani în industria bancară, având un rol semnificativ în formarea celui mai mare fond de pensii din Polonia. Atunci când s-a alăturat grupului ING, a fost numit Director de Retail al ING Bank Polonia, și, înainte de a fi numit la conducerea băncii din România, a fost Director de Retail al TMB Thailanda pentru trei ani, timp în care a transformat o bancă deținută anterior de stat într-un business retail de succes. 

Dan Bucșa, UniCredit: Legea pensiilor nu poate fi aplicată în forma actuală. Nu sunt bani! Vor crește alte taxe. Cota unică va fi prima care va cădea, poate chiar din 2020 CITEȘTE ȘI Dan Bucșa, UniCredit: Legea pensiilor nu poate fi aplicată în forma actuală. Nu sunt bani! Vor crește alte taxe. Cota unică va fi prima care va cădea, poate chiar din 2020

 Înființată în 1994, ING Bank România este parte a ING Group.

ING Bank a terminat 2018 cu un profit net de 685 de milioane de lei, în creștere cu 39% față de 2017, acesta fiind cel mai bun rezultat din istoria de 25 de ani a sucursalei băncii olandeze în România. Veniturile băncii au crescut cu 27%, pe fondul creșterii creditării cu 21%, ceea ce a propulsat banca la o cotă de piață de 10,1%.

viewscnt
Afla mai multe despre
michal szczurek
ing bank