ING Bank România numește un nou CFO

ING Bank România numește un nou CFO

Philipp Gamauf

Profit.ro
Profit.ro
scris 19 feb 2024

Philipp Gamauf va fi noul Chief Financial Officer (CFO) al ING Bank România. Mandatul său începe la 1 martie 2024, dată la care va prelua funcția de la Lucica Pitulice. Philipp Gamauf va fi totodată și membru al Comitetului Executiv al băncii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Philipp Gamauf are o experiență de 15 ani în domeniul bancar și se va alătura echipei ING după 2 ani petrecuți ca CFO al UniCredit Bank Austria.

Philipp și-a construit cariera în cadrul UniCredit Group, începând cu domeniul planificării și al controlului financiar și continuând cu mai multe roluri de management în Viena, Munchen și Milano. Între 2017 și 2022 a fost CFO al UniCredit Bank Romania.

EXCLUSIV maib nu renunță la planul de listare la BVB. Mesajul către România al celei mai mari bănci din Republica Moldova CITEȘTE ȘI EXCLUSIV maib nu renunță la planul de listare la BVB. Mesajul către România al celei mai mari bănci din Republica Moldova

Este cetățean austriac și absolvent al Vienna University of Economics and Business Administration, fiind totodată vorbitor fluent al limbii române.

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară internațională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
ing bank românia
philipp gamauf