Instant Factoring, platformă românească de micro-finanțare a firmelor mici, numește un nou Country Manager pentru România

Instant Factoring, platformă românească de micro-finanțare a firmelor mici, numește un nou Country Manager pentru România

Adina China-Birta

Profit.ro
Profit.ro
scris 9 apr 2019

Instant Factoring, platformă românească de micro-finanțare a firmelor mici, activ pe piața locală din aprilie 2018, operează schimbări strategice în structura organizațională a companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a numit-o pe Adina China-Birta, specialist cu peste 20 ani de experiență în industria bancară și în produse de finanțare corporativă, în funcția de Country Manager pentru România.

CONFIRMARE Alpha Bank România lansează obligațiuni ipotecare de până la 1 miliard de euro. Prima bancă din România care emite astfel de instrumente de finanțare CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Alpha Bank România lansează obligațiuni ipotecare de până la 1 miliard de euro. Prima bancă din România care emite astfel de instrumente de finanțare

Cristian Ionescu își păstrează poziția de CEO al grupului de companii Instant Factoring și Președinte al Consiliului de Administrație al Instant Factoring IFN SA.

Adina China-Birta a condus în ultimii ani diviziile de factoring ale mai multor bănci din România: Piraeus Bank, Patria Credit, TBI Leasing și Raiffeisen Bank.

Instant Factoring își propune extinderea regională prin deschiderea de noi filiale în zona Europei Centrale și de Est, țintind pentru 2019 cel putin două țări, după ce în luna noiembrie compania a primit o finanțare de 1,5 milioane euro din partea unui fond de investiții din SUA.

Platforma, destinată firmelor mici și microîntreprinderilor, a fost lansată în luna aprilie 2018. Asociații companiei sunt Krzysztof Swieboda Piotr - 29 %, Cristian George Ionescu - 29 %, Zitec Com SRL - 19 %, Cosmina Pirlea - 11 %, Elisa Rusu– 5,5 %, Alexandru Cătălin Lăpușan - 4 % și Magdalena Drowanowska Jordan– 2,5 %.

viewscnt
Afla mai multe despre
instant factoring
adina china-birta