Instant Factoring, platformă românească de micro-finanțare a firmelor mici, își schimbă CEO-ul și se extinde în Europa Centrală și de Est

Instant Factoring, platformă românească de micro-finanțare a firmelor mici, își schimbă CEO-ul și se extinde în Europa Centrală și de Est

Cristian Ionescu

Profit.ro
Profit.ro
scris 6 feb 2019

Instant Factoring, platformă românească de micro-finanțare a firmelor mici, activ pe piața locală din aprilie 2018, operează schimbări strategice în structura organizațională a companiei, în vederea întăririi echipei de conducere, care să susțină extinderea regională în Europa Centrală și de Est. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Începând cu 25 ianuarie 2019, Cristian Ionescu, Președinte al Consiliului de Administrație și Cofondator, a preluat și funcția de conducere a companiei, devenind astfel CEO și Președinte al Instant Factoring IFN S.A.

Instant Factoring și-a planificat pentru acest an deschiderea a două noi filiale în Europa Centrală și de Est.

OMV Petrom a profitat de evoluția prețului internațional al petrolului, majorându-și profitul net cu peste 60% CITEȘTE ȘI OMV Petrom a profitat de evoluția prețului internațional al petrolului, majorându-și profitul net cu peste 60%

Cristian Ionescu are o experiență de 15 ani în sectorul serviciilor financiare și consultanță în afaceri, concentrată pe servicii de management al riscului, incluzând factoring, asigurări de credit comercial, finanțarea corporațiilor, evaluarea riscului companiilor și colectarea creanțelor comerciale. A condus Coface 10 ani din poziția de CEO pentru România și, ulterior, pentru Europa Centrală și de Est. În ultimii  6 ani, a condus în calitate de Country Manager sucursala locală a Expense Reduction Analysts, liderul mondial în servicii de cosultanță pentru optimizarea cheltuielilor operaționale.

Instant Factoring își propune extinderea regională prin deschiderea de noi filiale în zona Europei Centrale și de Est, țintind pentru 2019 cel putin două țări, după ce în luna noiembrie compania a primit o finanțare de 1,5 milioane euro din partea unui fond de investiții din SUA: „Vom începe extinderea noastră regională cu Croația, deschizând un nou birou până în prima jumătate a anului și vom întări cu cel de-al doilea într-o altă țară din regiune în semestrul II. Ne propunem să devenim liderul regional în finanțarea micro-companiilor și a companiilor mici”,spune Cristian Ionescu. 

Instant Factoring a încheiat anul cu un volum de peste 1.500 de finanțări acordate, la o valoare totală de 2,7 milioane euro.

Platforma, destinată firmelor mici și microîntreprinderilor, a fost lansată în luna aprilie 2018. Asociații companiei sunt Krzysztof Swieboda Piotr - 29 %, Cristian George Ionescu - 29 %, Zitec Com SRL - 19 %, Cosmina Pirlea - 11 %, Elisa Rusu– 5,5 %, Alexandru Cătălin Lăpușan - 4 % și Magdalena Drowanowska Jordan– 2,5 %.

viewscnt
Afla mai multe despre
instant factoring
cristian ionescu