Mandatul Danielei Iliescu la conducerea Patria Bank a fost prelungit cu șase luni

Mandatul Danielei Iliescu la conducerea Patria Bank a fost prelungit cu șase luni
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 apr 2021

Consiliul de Administrație al Patria Bank a aprobat prelungirea mandatului Danielei Iliescu la conducerea băncii pentru o perioadă de șase luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Patria Bank informează investitorii cu privire la faptul că în ședința din data de 30 martie 2021 Consiliul de Administrație al băncii a aprobat prelungirea mandatului Danielei Elena Iliescu în funcția de director general pentru o perioadă de șase luni. De asemenea, în aceeași ședință Consiliul de Administrație a decis menținerea Hotărârii Consiliului de Administrație din data de 14 octombrie 2020 privind încetarea mandatului de director general al Danielei Elena Iliescu începând cu data comunicării aprobării prealabile de către Banca Națională a României pentru Suleyman Burak Yildiran (data de la care responsabilitățile de director general vor fi exercitate de Suleyman Burak Yildiran)”, arată un anunț al băncii.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

Patria Bank a obținut în 2020 un profit net de 2,8 milioane lei, în scădere cu 48% față de anul anterior (5,33 milioane lei), în timp ce venitul net bancar a scăzut cu 8%, la 153,24 milioane lei, de la 167 milioane lei în 2019, scrie News.ro.

Cheltuielile operaționale s-au diminuat cu 11% (15,7 milioane lei) față de aceeași perioadă a anului precedent, prin optimizarea proceselor și accelerarea digitalizării.

Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală CITEȘTE ȘI Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală

La 31 decembrie 2020, totalul activelor însuma valoarea de 3,43 miliarde lei, în creștere cu 7% față de sfârșitul anului 2019.

Banca a înregistrat în 2020 o creștere pe toate liniile de activitate prin vânzări de credite noi de peste 823 milioane lei, ceea ce a condus la o creștere a portofoliului de credite performante cu 13%, +191 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
patria bank
daniela iliescu