New York Community Bancorp se prăbușește pe Wall Street

New York Community Bancorp se prăbușește pe Wall Street
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 feb 2024

Acțiunile New York Community Bancorp Inc, holding bancar cu sediul în Hicksville, New York, au pierdut mai mult de o treime din valoare, în cea mai abruptă scădere de o zi de până acum, după ce a înregistrat o pierdere surprinzătoare și a semnalat provocări de creditare în sectorul spațiilor de birouri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

New York Community Bancorp a raportat o pierdere în al patrulea trimestru de 260 de milioane de dolari, sau 36 de cenți pe acțiune. În trimestrul din anul anterior a câștigat 199 de milioane de dolari, sau 27 de cenți pe acțiune.

Fondul suveran al Norvegiei și-a diminuat prezența pe bursa românească, dar valoarea activelor a crescut. Norvegienii au vândut acțiuni BRD, Sphera și TTS și au cumpărat titluri Hidroelectrica CITEȘTE ȘI Fondul suveran al Norvegiei și-a diminuat prezența pe bursa românească, dar valoarea activelor a crescut. Norvegienii au vândut acțiuni BRD, Sphera și TTS și au cumpărat titluri Hidroelectrica

Veniturile din al patrulea trimestru, de 886 de milioane de dolari, au crescut de la 577 de milioane de dolari din trimestrul anului anterior, dar au ratat estimarea analiștilor, de 929,5 milioane de dolari.

Venitul net din dobânzi pentru trimestrul al patrulea, de 740 de milioane de dolari, a ratat, de asemenea, estimarea de 788,1 milioane de dolari.

Banca a transmis că își va reduce dividendele cu mai mult de două treimi, pentru a acumula capital și a îndeplini cerințele de reglementare.

S&P 500 a atins un nou record, după un șir impresionant de maxime CITEȘTE ȘI S&P 500 a atins un nou record, după un șir impresionant de maxime

Acțiunile NYCB ale New York Community Bancorp au scăzut cu 37,7% la închiderea tranzacțiilor. Este cea mai mare scădere procentuală de o zi, depășind scăderea de 13,8% din 22 septembrie 2008, în timpul crizei financiare globale.

Acțiunile băncii se tranzacționează acum la niveluri comparabile cu martie 2023, când Silicon Valley Bank și-a încetat activitatea, urmată de Signature Bank și apoi de First Republic mai târziu în primăvară. 

viewscnt
Afla mai multe despre
bank community
new york