VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România - Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group, după lansarea hotelului Nordis Mamaia 5*****: În momentul de față „sky is the limit”. Suntem în creștere, interesul e tot mai mare

VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România - Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group, după lansarea hotelului Nordis Mamaia 5*****: În momentul de față „sky is the limit”. Suntem în creștere, interesul e tot mai mare
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 feb 2024

În decembrie 2023, Nordis Group a inaugurat Nordis Mamaia 5***** cel mai mare hotel de leisure din Europa de Est, cu 712 camere. Alexandru Mihai, Managing Partner al Nordis Group, afirmă că feedback-ul primit de la clienți după evenimentul de inaugurare a fost unul „extraordinar”, hotelul având deja 96 de camere ocupate, ceea ce depășește  „ocuparea maximă a multor unități populare din stațiunea Mamaia”.

Hotelul este funcțional și în prezent, în sistem de soft opening.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

„E o perioadă în care noi optimizăm lucrurile astfel încât hotelul să funcționeze perfect. E o mașinărie imensă. Sunt foarte multe lucruri de optimizat. Echipele de acolo trebuie să se obișnuiască cu hotelul, cu toate procedurile. Toate echipa lucrează acum la planul tarifar pentru 2024, oferte de early bird, contracte cu agențiile de turism”, spune acesta.

În momentul de față, hotelul are foarte multe cereri din partea segmentului de corporate. 

„Sunt diferite evenimente pe care ei le vor acolo. Noi de ce ne-am lovit cel mai mult în cererile pe care le am avut inclusiv în 2023, dar și în 2022, a fost pentru un număr de camere foarte mare și conferințe și training-uri pe care le fac diferite companii mai mari. Vorbim aici de companii cu peste 1.000-2.000 de angajați, unde la noi o să aibă o ocupare foarte bună”, precizează Alexandru Mihai.

El adaugă că Nordis Mamaia va fi și proiectul turistic și rezidențial cu cele mai multe facilități din România. 

În momentul de față, clienții Nordis Mamaia se pot bucura de o parte din facilități, precum zona de SPA, care va avea la finalizare o suprafață de peste 3.200 de metri pătrați, și care va fi și cel mai mare SPA din județul Constanța.

„În prezent este lansată cam 60% din ea și anume, zona de piscine, care cuprinde 5 piscine. Avem și o piscină pentru family acolo și te poți bucura de o temperatură de undeva la 28-29 de grade 12 luni pe an. Sunt piscina încălzite, unde avem și un bar.

Pe lângă asta, avem operațional și restaurantul Elite cu 174 de locuri și 2 cafenele. Foarte curând vom lansa și un beauty salon și gift shop-ul hotelului. Ulterior vom avea un cinema VIP, 4 locuri de joaca pentru copii.

Când va fi gata tot complexul vom avea 12 restaurante, baruri și cafenele, o zonă de cazino și un centru medical. Ne gândim să intrăm și în zona aceasta de recuperare și pe partea estetică. În etapa II a proiectului, vom avea o sală polivalentă închisă cu 1.004 locuri. E gândită ca și un amfiteatru grecesc”, spune Alexandru Mihai.

VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România: Ioana Dăncăneț, general manager Matca Transylvanian Sanctuary: Pentru a stimula și a dezvolta turismul în România, aș investi în primul rând în educație CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România: Ioana Dăncăneț, general manager Matca Transylvanian Sanctuary: Pentru a stimula și a dezvolta turismul în România, aș investi în primul rând în educație

Înainte de lansarea Nordis Mamaia, continuă el, litoralul în extrasezon era foarte slab reprezentat ca și hoteluri deschise, planul companiei fiind exact acesta – de a schimba mentalitatea cu privire la vacanțele pe litoralul românesc în extrasezon.

„Noi am venit cu toate aceste facilități care sunt gândite să sporească interesul clienților sau viitorilor clienți pentru complexul nostru și în afara sezonului. Și se pare ca am reușit”, subliniază acesta.

Nordis Group a adus pe piața din România și un nou concept de investiție, prin care cumpărătorii investesc într-un produs financiar reprezentat de o proprietate imobiliară.

Investiția într-o cameră sau apartament de hotel, operat în totalitate de Nordis, reprezintă cel mai atractiv produs imobiliar de pe piață, oferind multiple avantaje financiare. Investitorii beneficiază de un randament de 7% pe an, garantat prin contract pe 30 de ani, aprecierea proprietății cu peste 40% după momentul lansării, proprietatea fiind un bun ușor vandabil, prin atractivitatea venitului imediat garantat contractual pentru următorul cumpărător.

„Cele mai multe cereri pentru apartamente și camere în luna ianuarie a fost primită tocmai pentru acest concept al nostru. Vedem un interes sporit pentru partea asta de hotel mai ales că oamenii vin acolo și vad cum funcționează efectiv hotelul.

Produsul nostru a fost extraordinar de bine primit încă de la început. De când am lansat hotelul însă avem o cerere foarte mare pentru asta, chiar dacă noi mai avem mai puțin de 5% din stocul inițial de astfel de unități. Ne-au rămas etajele superioare. În etapa II mai avem mai puțin de 40% disponibilitate”, afirmă Alexandru Mihai.

Lansarea hotelului, adaugă el, a impulsionat foarte mult cererea atât pentru camerele de hotel, cât și pentru apartamentele rezidențiale.

„Un studio este gândit că o să producă undeva la 9.000 de euro pe an, iar un apartament de 2 camere undeva la 18.000 de euro pe an”, subliniază acesta.

„În momentul de față „sky is the limit”. Suntem doar în creștere. Interesul e din ce în ce mai crescut în fiecare lună”, mai adaugă el.

PROFIT NEWS TV (Re)descoperă România – Valentina Dincă, proprietar Ferma de sub Penteleu: Ne-am dezvoltat organic și în funcție de cum a fost cererea. Acum avem un sat de vacanță CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV (Re)descoperă România – Valentina Dincă, proprietar Ferma de sub Penteleu: Ne-am dezvoltat organic și în funcție de cum a fost cererea. Acum avem un sat de vacanță

Grupul de firme Nordis este format din: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Arhitectură, Nordis Hotels, agenția imobiliară Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel, Nordis Property Management și Fundația Nordis.

În perioada următoare, Nordis Hotels se va evidenția în cadrul grupului, sub conducerea lui Corneliu Ghimbășanu, General Manager al Hotelului Nordis Mamaia, cu peste 30 de ani de experiență în industria hotelieră, specializat în resort-uri ultra-luxury. În ultimii 12 ani, noul General Manager a activat în celebrul lanț de hoteluri ultra-luxury Aman Resorts, probabil cea mai exclusivistă rețea de resorturi de 5 stele.

Pentru 2024, obiectivul Nordis Hotels este de a demonstra angajamentul față de calitate, inovație și servicii de top, oferind clienților și partenerilor primului concept hotelier Nordis, o experiență de 5 stele.

Nordis Group împlinește 15 ani de activitate în 2023, an de referință pentru companie, ce marchează deschiderea primului hotel din lanțul hotel & residence de 5 stele, pe care îl dezvoltă în cele mai populare stațiuni din România. 
 

viewscnt
Afla mai multe despre
nordis group
alexandru mihai
nordis mamaia 5*****