Nicoleta Radu, PAID: Legea privind asigurarea obligatorie a locuinței nu prea este funcțională

Nicoleta Radu, PAID: Legea privind asigurarea obligatorie a locuinței nu prea este funcțională
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 oct 2017

Legea privind asigurarea obligatorie a locuinței nu prea este funcțională, iar scopul acesteia trebuie definit, împreună cu responsabilii și responsabilitățile fiecăruia, a declarat miercuri Nicoleta Radu, director general al Pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID), în cadrul Forumului Internațional de Riscuri Catastrofale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Noi, în momentul de față, trebuie să recunoaștem că avem o lege care nu prea este funcțională. Plecăm de la premisa că avem nevoie de această lege. Eu cred că ar trebui să definim care este scopul legii, care sunt responsabilii și care sunt responsabilitățile fiecăruia. În momentul de față legea cuprinde anumite responsabilități pentru PAID dar instrumentele sunt în altă parte. Trebuie să definim responsabilii și responsabilitățile, să avem și pârghiile prin care pot fi duse la îndeplinire", a spus Radu, potrivit Agerpres.

STUDIU Dorința de cumpărare a românilor a crescut în trimestrul al treilea al acestui an CITEȘTE ȘI STUDIU Dorința de cumpărare a românilor a crescut în trimestrul al treilea al acestui an

Ea a precizat că PAID a încercat să își întărească puterea financiară având în vedere că s-a plecat dintr-un punct în care nu îi dădea nimeni nicio șansă și a ajuns acum o companie stabilă.

viewscnt
Afla mai multe despre
nicoleta radu
paid