Nou serviciu de transfer de bani pentru utilizatorii WhatsApp din Brazilia

Nou serviciu de transfer de bani pentru utilizatorii WhatsApp din Brazilia
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iun 2020

Compania Facebook lansează un serviciu de transfer de bani disponibil în Brazilia pentru utilizatorii de WhatsApp, a anunțat luni Mark Zuckerberg, cofondator și CEO al Facebook.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Serviciul este construit pe baza Facebook Pay, scrie News.ro.

BNR: Economia românească - contracție semnificativă în 2020, redresare moderată în 2021. Politica fiscală generează mari incertitudini și riscuri, inclusiv asupra cursului CITEȘTE ȘI BNR: Economia românească - contracție semnificativă în 2020, redresare moderată în 2021. Politica fiscală generează mari incertitudini și riscuri, inclusiv asupra cursului

„Astăzi, începem lansarea plăților pentru oamenii care folosesc WhatsApp în Brazilia. Vom face trimiterea și primirea de bani la fel de simplă ca partajarea de fotografii. Vom permite și micilor afaceri să facă vânzări direct prin WhatsApp”, a scris Zuckerberg. „Pentru a face asta, construim pe baza Facebook Pay, care oferă un mod sigur și consecvent de a efectua plăți prin aplicațiile noastre”.

El a precizat că Brazilia este prima țară în care vor fi lansate plățile prin WhatsApp.

Zuckerberg a adăugat că acest lucru este posibil datorită colaborării cu băncile locale și cu principalul procesator de plăți pentru comercianții din Brazilia, Cielo.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
transfer de bani