ORESA a numit un fost bancher Goldman Sachs în Consiliul Consultativ

ORESA a numit un fost bancher Goldman Sachs în Consiliul Consultativ
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 7 apr 2016

Compania de investiții ORESA l-a numit pe Martin Wiwen-Nilsson, care a lucrat mai bine de două decenii la banca de investiții americană Goldman Sachs, ca membru în Consiliul Consultativ, potrivit unui anunț făcut de companie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Până în 2015, Martin Wiwen-Nilsson a lucrat timp de 21 de ani la Goldman Sachs, unde a ocupat diferite funcții de conducere, devenind, în 2008, partener al băncii americane. Anul trecut, a fondat compania de investiții și consultanță în real estate Brunswick Real Estate (BRE), cu activități în țările nordice.

ORESA este activă în România din 1997 și a investit, până în prezent, mai mult de 100 de milioane de euro pe această piață, în companii precum LaFantana, Medicover, Credisson, Brewery Holdings sau Flanco.

Numărul debitorilor cu credite în franci elvețieni s-a redus cu 20% anul trecut, la 60.429,soldul a ajuns la 7,7 mld lei CITEȘTE ȘI Numărul debitorilor cu credite în franci elvețieni s-a redus cu 20% anul trecut, la 60.429,soldul a ajuns la 7,7 mld lei

Portofoliul actual al ORESA cuprinde cinci companii care sunt lideri de piață în sectoarele lor: Fabryo-Atlas Paints, Somaco, RTC, Romanian Business Consult și Kiwi Finance.

Compania a avut inițial activități în mai multe țări din Europa Centrală și de Est, dar în 2013 a decis să se concentreze pe România, datorită poziției de piață puternice și istoricului de investiții din această țară.

viewscnt
Afla mai multe despre
oresa
medicover
martin wiwen-nilsson
goldamn sachs