Acțiunile Albalact intră în componența a patru indici de la BVB

Acțiunile Albalact intră în componența a patru indici de la BVB
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 2 sep 2015

Decizia a fost luată la ultima ședință a Comisiei Indicilor a operatorului de piață, În oglindă, acțunile companiei Dafora au ieșit din structura patru indici.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Titlurile producătorului de lactate Albalact SA (ALBZ) au intrat în componența a patru indici de la Bursa de Valori București (BET-XT, BET-XT-TR, BET-BK și BET Plus) conform unei decizi a ultimei ședințe a Comisiei Indicilor, asupra căreia informează un comunicat de ieri seară a operatorului de piață. IAR Brașov (IARV), de asemenea a intrat în structura indicilor BET-XT și BET-XT-TR din care au ieșit titlurile societăților Zentiva România SA (SCD) și Dafora SA Mediaș (DAFR). Ultimul emitent a fost scos, de asemenea, și din componența indicelui energetic BET-NG (alături de cele ale Condmag SA - COMI) și a BET Plus. Titlurile cu simbolul IARV au intrat și în componența indicelui BET-BK de unde au fost îndepărtate cele ale Zentiva și SSIF Broker (BRK).

În structura indicelui compozit BET Plus au mai fost introduse titlurile Altur (ALT), THR Marea Neagra (EFO) și IAR Brasov, fiind excluse cele ale Rompetrol Well Services (PTR), Alumil Rom Industry (ALU) și Condmag. Procentajele cu care titlurile vor fi incluse în structura indicilor va fi anunțată până pe data de 11 septembrie a.c. și vor intra în vigoare începând cu ședința de tranzacționare din 21 septembrie a.c., mai informează comunicatul Bursei.

viewscnt
Afla mai multe despre
albalact
dafora
bursa de la bucuresti