Alser Forest vine astăzi la bursă cu obligațiuni în valoare de 1,5 milioane euro

Alser Forest vine astăzi la bursă cu obligațiuni în valoare de 1,5 milioane euro
scris 30 iun 2021

Compania specializată în livrarea de utilaje forestiere Alser Forest aduce astăzi la cota pieței AeRO titluri obligatare vândute în plasament privat în luna aprilie.

Un nou emitent accesează Bursa de Valori București pe segmentul obligațiuni. Alser Forest, jucător în industria forestieră, își listează astăzi emisiunea în valoare de 1,5 milioane euro pe piața AeRO.

Titlurile scadente în aprilie 2024 și având o rată anuală a dobânzii de 8% (ALS24E) au fost vândute într-un plasament privat intermediat de Intercapital Invest la care au participat 64 de investitori în luna aprilie.

INFOGRAFIC Pariul polonezului Sobolewski dă roade pentru bursă. Piața AeRO, la rulaje duble față de anul trecut CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC Pariul polonezului Sobolewski dă roade pentru bursă. Piața AeRO, la rulaje duble față de anul trecut

Înregistrată în orașul Săcele, județul Brașov, Alser Forest a realizat anul trecut venituri toatel din exploatare de 15,55 milioane lei și un profit brut de aproximativ 960.000 de lei, conform datelor furnizate pe portalul Ministerului Finanțelor Publice.

viewscnt
Afla mai multe despre
alser forest
bvb
. bursa
obligatiuni