Astăzi intră la tranzacționare pe piața AeRo de la BVB obligațiuni de 2 milioane lei ale Grup Șapte

Astăzi intră la tranzacționare pe piața AeRo de la BVB obligațiuni de 2 milioane lei ale Grup Șapte
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 18 ian 2019

A doua cea mai mare agenție de activare de brand, Grup Șapte, aduce la cota sistemului alternativ de tranzacționare de la BVB o emisiune de obligațiuni corporative cu scadența la 3 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Primul instrument financiar care ajunge la cota bursei românești în acest an este o emisiune de obligațiuni corporative. Investitorii au de astăzi disponibile la tranzacționare pe piața AeRO a Bursei de Valori București instrumentele obligatare emise de Grup Șapte cu scandența în anul 2021. Emisiunea este formată din 20.000 de obligațiuni cu valoare nominală de 100 de lei și care poartă o dobândă anuală fixă de 10%, plătibilă semestrial.

Operațiunea de piață a avut sprijinul SAI Certinvest, a fost realizată, în calitate de consultant autorizat, de SSIF Ieba Trust, societate activă pe acest segment și care a adus recent la tranzacționare în regim bursier, în urma unor plasamente private, obligațiunile corporative ale UniCredit Bank, în valoare de 610 milioane lei, și ale Superbet, de 9,7 milioane lei.

Grup Șapte este a doua cea mai mare agenție de activare de brand din România. Compania are 138 de angajați în echipa permanentă, 308 merchanderiseri și 40 de consultanti de vânzari, iar in fiecare luna lucrează cu aproximativ 1.000 de colaboratori pe baza de proiect.

Anul trecut, a înregistrat afaceri de 43 milioane de lei, în creștere cu 18% față de 2017, iar pentru anul în curs  societatea estimează afaceri de 45 milioane lei.

BERD pregătește investiții de 350 milioane euro pe piața obligațiunilor corporative din România CITEȘTE ȘI BERD pregătește investiții de 350 milioane euro pe piața obligațiunilor corporative din România

”Listarea obligațiunilor este un pas important pentru noi, pentru că domeniul nostru de activitate se află într-o etapă plină de oportunități, cu perspective de dezvoltare și rafinare”, spune Corina Chiorean, director general al Grup Șapte. “Oportunitatea reprezentată de AeRO este alternativa de care avem nevoie pentru a crește sănătos. Investim în infrastructura digitală a companiei, în sisteme de monitorizare și raportare a activității care vor servi mai bine în proiectele pe care le gestionăm pentru clienții noștri dar investim, de asemenea și în pregătirea echipei.”

Principalele investiții ale Grup Șapte vizează dezvoltarea și modernizarea infrastructurii operaționale care digitalizează mediul de lucru și permite desfășurarea de activități  colaborative, raportare în timp real și simultană în cadrul tuturor proiectelor desfășurate în cadrul companiei. Această investiție în sistemul operațional este realizată în parteneriat cu un dezvoltator  specializat în domeniul retail și field marketing, din Danemarca.

De asemenea, compania investește în implementarea unui sistem logistic complex (Warehouse Management System) care îi permite gestionarea materialelor și mărfurilor alocate campaniilor pe care le coordonează cu echipa proprie în întreaga țară.  Totodată, Grup Șapte continuă să investească în dezvoltarea și pregătirea profesională a echipei sale, care gestionează proiecte din ce în ce mai complexe și are nevoie să fie în permanență extrem de bine pregătită și în pas cu exigențele  domeniilor de marketing și vânzări.

Pe sistemul alternativ de tranzacționare AeRO mai sunt listate, în afară de obligațiunile Superbet, 3 emisiuni în valoare totală de 13,38 milioane lei ale Bittnet Systems, 2 emisiuni de obligațiuni în valoare de 3,25 milioane lei ale Investia Finance și o emisiune de 4,56 milioane lei a companiei Good People (FRU21), cea care operează lanțul de alimentație publică Cooperativa FRUFRU.

viewscnt
Afla mai multe despre
superbet
ssif ieba trust
unicredit bank
aero
bvb
bursa
obligatiuni