Bittnet Systems, controlat de frații Logofătu, a finalizat negocierile pentru a prelua controlul asupra Elian

Bittnet Systems, controlat de frații Logofătu, a finalizat negocierile pentru a prelua controlul asupra Elian
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 25 iul 2018

Compania Bittnet Systems, integrator IT&C și furnizor de servicii de training IT, controlată de frații Logofătu, a finalizat negocierile pentru preluarea pachetului majoritar al Elian Solutions, specializată în furnizarea de soluții integrate (ERP) pentru diverse nișe de business, printre care imobiliare, producție, distribuție, agricultură. Investiția se ridică la 510.000 lei, iar tranzacția, în urma căreia Bittnet va prelua 51,0082% din acțiuni, va fi încheiată până la finalul lunii august.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

La începutul acestei luni, Bittnet a finalizat oferta de vânzare prin plasament privat de obligațiuni corporative, operațiunea fiind încheiată anticipat, înainte de finalizarea perioadei de subscriere datorită suprasubscrierii ofertei, și fiind validate subscrieri de 4,7 milioane lei. Cu o parte din bani, compania anunțase că va cumpăra pachetul majoritar al Elian Solutions și va prelua un sfert din Equatorial Gaming, unul dintre principalii jucători de pe piața de training din România.

SIF Oltenia propune distribuirea a 55% din profitul net de anul trecut sub formă de dividende. Program de răscumpărări pentru 5,6% din acțiuni CITEȘTE ȘI SIF Oltenia propune distribuirea a 55% din profitul net de anul trecut sub formă de dividende. Program de răscumpărări pentru 5,6% din acțiuni

Elian este controlată de Iulian Motoi și și implementează sistemul ERP Microsoft Dynamics NAV pentru diverse nișe de business, printre care imobiliare, producție, distribuție, agricultură și altele. Printre clienții companiei se află Producton, Intersnack, Riso Scotti, Fabryo, Tonerfill, Donauland, Total Waste Recycling, Hengl Romania, Zelmer, Braun Avitum, Turck, Romcontrol.

În 2016, firma, cu 15 angajați, a avut afaceri de 3,8 milioane lei și un profit net de 82.284 lei. Anul trecut, afacerile au însumat 3,5 milioane lei, iar profitul a urcat la 107.700 lei.

EXCLUSIV Orarul de tranzacționare va fi scurtat la BVB CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Orarul de tranzacționare va fi scurtat la BVB

Bittnet Systems a fost listată pe piața AeRo în primăvara anului 2015.

Acționarii companiei sunt frații Cristian și Mihai Logofătu - 60,19%, antreprenorul Răzvan Căpățînă - 20,41%, persoane juridice – 12,1% și fizice – 7,3%.

viewscnt
Afla mai multe despre
bittnet systems
obligatiuni
bvb
bursa aero