CONFIRMARE Sacha Dragic, fondatorul Superbet, intră pe piața de capital

CONFIRMARE Sacha Dragic, fondatorul Superbet, intră pe piața de capital
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 iul 2023

Brokerul pe piața de capital lansat de omul de afaceri Sacha Dragic, fondatorul Superbet, și anunțat în premieră de Profit.ro se lansează luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Profit.ro a anunțat anterior că Dragic  vizează crearea și dezvoltarea unui nou broker pe piața de capital din România, sub conducerea Mihaelei Bîciu, fostul CEO al Tradeville.

Aceasta a afirmat astăzi că nu este exclus ca, în 5-7 ani, compania să se gândească la o listare la bursă.

Grupul Superbet, fondat de Sacha Dragic, a depășit valoarea de 2,5 miliarde de euro. În 2019, americanii de la Blackstone, unul dintre cele mai mari fonduri de private equity din lume, a devenit acționar minoritar în Superbet, iar în 2021 a marcat cea mai mare tranzacție făcută de o companie românească în afara țării – achiziția celui de-al treilea jucător din piața belgiană de betting&gaming.

GRAFIC Bursa, la a 3-a ședință consecutivă de corecții. Volume bune, mai ales pe acțiunile Băncii Transilvania. Reapar „3 ciori negre” CITEȘTE ȘI GRAFIC Bursa, la a 3-a ședință consecutivă de corecții. Volume bune, mai ales pe acțiunile Băncii Transilvania. Reapar „3 ciori negre”

Dragic deține în acest moment un portofoliu diversificat de investiții - în servicii financiare (pachete minoritare în fondul Mozaik Investments și în Certinvest), dar și în firme listate la BVB, precum Holde Agri. De asemenea, Dragic mai controlează și D Moonshots, un fond de investiții de risc (Venture Capital) directe și indirecte.

În octombrie 2021, a anunțat lansarea unui nou proiect de investiții și în sectorul logistic alături de antreprenorul Ionuț Dumitrescu, fondatorul Element Industrial. Investiția va depăși 45 de milioane de euro în patru ani și va fi făcută prin D Craig Real Estate (divizia imobiliară a D Craig  Holding) al cărei CEO și partener este Anca Damour.

viewscnt
Afla mai multe despre
sacha dragic
superbet
broker