ULTIMA ORĂ Tranzacție: Superbet a preluat compania belgiană Napoleon Games. Superbet devine liderul pieței belgiene și, printre altele, proprietarul a două cazinouri

ULTIMA ORĂ Tranzacție: Superbet a preluat compania belgiană Napoleon Games. Superbet devine liderul pieței belgiene și, printre altele, proprietarul a două cazinouri
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 15 iul 2021

Superbet, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din România, a preluat compania belgiană Napoleon Games de la fondul de investiții Waterland.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Urmare a tranzacției, Superbet devine liderul pieței belgiene și, printre altele, proprietarul cazinourilor Knokke și Middelkerke, relevă date analizate de Profit.ro.

Povestea Superbet poate fi văzută AICI.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Reprezentanții Superbet vorbesc despre "cea mai mare tranzacție făcută de o companie românească în afara României", tranzacția fiind evaluată la circa 400 milioane euro.

Napoleon Games este liderul pieței belgiene în jocurile de noroc online și offline. Acesta combină jocurile de noroc online cu prezență fizică prin cazinourile din Middelkerke și Knokke și 25 de oficii din Belgia, în principal în Flandra, ca și în Bruxelles și Valonia.

ULTIMA ORĂ Tranzacție: Superbet a preluat compania belgiană Napoleon Games. Superbet devine liderul pieței belgiene și, printre altele, proprietarul a două cazinouri

Anul trecut, grupul a avut o cifră de afaceri brută de 134 de milioane de euro și un profit operațional de 32 de milioane de euro. Creșterea veniturilor din jocurile de noroc online a compensat închiderea cazinourilor grupului din cauza crizei coronavirus, permițând Napoleon Games să înregistreze o creștere a veniturilor de 7%. Grupul și-a dezvoltat propria platformă tehnologică în ultimii ani și, prin urmare, nu depinde de furnizorii externi de tehnologie.

2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

Fondat în 2008, Superbet are la acest moment o rețea de circa 1.200 de agenții.

Superbet Holding România operează ca branduri de retail Superbet, GoBet și Magic Jackpot.

În vara anului trecut, Superbet a preluat 60% din acțiunile companiei Lucky 7, care operează pe piața de casino și sloturi online, fondată în Malta de Olof Örn și Magnus Petersson.

În primăvara anului 2019, fondul american de investiții Blackstone a intrat în acționariatul Superbet cumpărând un pachet minoritar de acțiuni în schimbul a 175 milioane euro.

EXCLUSIV FOTO Antreprenorii Robertino Georgescu și Dan Drăgulin au început săpăturile la cel mai scump ansamblu rezidențial al lor, pe un teren cumpărat de la milionarul Virgil Călina CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Antreprenorii Robertino Georgescu și Dan Drăgulin au început săpăturile la cel mai scump ansamblu rezidențial al lor, pe un teren cumpărat de la milionarul Virgil Călina

În România, Superbet are peste 3.500 de angajați și o cifră de afaceri de circa 250 milioane euro. În 2017 a intrat și pe piața din Polonia, având astăzi birouri și în Austria, Croația, Malta, Serbia, Marea Britanie.

Blackstone este unul dintre cele mai mari fonduri de investiții ale lumii, cu active în administrare de 512 miliarde dolari, intrând recent în România și pe piața de logistică.

viewscnt
Afla mai multe despre
superbet
pariu