Connections Consult vine la bursă

Connections Consult vine la bursă

Foto dreamstime.com

scris 21 sep 2021

Connections Consult, jucător pe piața de transformare digitală din România, vine miercuri la bursă, urmând să își tranzacționeze acțiunile sub simbolul bursier CC.

În vară, Connections Consult, jucător pe piața de transformare digitală din România, a încheiat o ofertă primară de vânzare tip plasament privat de acțiuni, prin care compania, specializată în hiper-automatizări (RPA), dezvoltare de software și furnizare de servicii IT, realizează o majorare a capitalului social prin aport în numerar.

În plasamentul privat au fost oferite spre vânzare 144.928 de acțiuni (simbol CC) la prețul de 69 lei/acțiune. Subscrierile totale înregistrate au fost de 118.939.785 lei, rezultând într-o suprasubscriere de 12 ori față de valoarea ofertei. Subscrierea minimă a fost de 2.200 de acțiuni.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

În urma încheierii cu succes a ofertei, capitalizarea anticipată a Connections Consult se situează la 74.599.833 lei. Compania a anunțat atunci că va face demersurile necesare listării acțiunilor sale pe sistemul multilateral de tranzacționare operat de Bursa de Valori București, pe piața AeRO.

Fondurile atrase în ofertă, în valoare de circa 10 milioane lei, sunt destinate dezvoltării pe piețe externe (inclusiv prin deschiderea unei subsidiare în Statele Unite), investițiilor în produse proprii și achiziției de pachete majoritare în alte companii.

“Connections începe un nou drum care are ca obiectiv creșterea organică prin continuarea extinderii internaționale și anorganică printr-un program îndrăzneț de achiziții având ca rezultat generarea de randamente semnificative pentru acționarii săi”, spune Bogdan Florea, CEO Connections Consult.

Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților CITEȘTE ȘI Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților

Connections are 300 de angajați, birouri în Bulgaria si Serbia și reprezentanți de vânzari în Germania si Arabia Saudită. Compania este specializată în Intelligent Automation, IT Infrastructure Support, Digital Business Process Management și Software Development On Demand.

Compania a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 7 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
connections
bursa