Dividend cu randament de 7% de la Conpet. Câți bani iau fondatorii Dedeman

Dividend cu randament de 7% de la Conpet. Câți bani iau fondatorii Dedeman
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 22 mar 2024

Transportatorul național de țiței prin conducte, Conpet, vizează acordarea de dividende de peste 10 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Consiliul de Administrație al Conpet Ploiești (COTE) a convocat pentru 25-26 aprilie Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, pe ordinea de zi figurând și propunerea pentru distribuirea, cu data plății 17 iunie, a unor dividende în valoare de 57,89 lei.

Din acestea, suma de 33,98 milioane lei ar urma să plece către bugetul de stat în contul participației de 58,72% a statului deținută prin Ministerul Energiei. De asemenea, Pavăl Holding, vehiculul de investiții prin care fondatorii retailerului Dedeman își realizează investițiile de portofoliu, ar urma să beneficieze de suma de 4,29 milioane lei, în contul deținerii de 7,41% din titluri conturată în anul 2020.

CONFIRMARE Romgaz cumpără parcuri fotovoltaice și/sau eoliene CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Romgaz cumpără parcuri fotovoltaice și/sau eoliene

Valoarea dividendului brut va fi de 6,555397170 lei/acțiune și acesta, raportat la ultimul preț de închidere de la Bursa de Valori București, de 88,60 de lei/acțiune și calculat la nivel net, va oferi acționarilor un randament de 6,81%.

viewscnt
Afla mai multe despre
conpet
bvb
bursa
dividende
ministerul energiei