În cea mai bună zi de tranzacționare a săptămânii la BVB, schimburile au depășit 78,7 milioane lei

În cea mai bună zi de tranzacționare a săptămânii la BVB, schimburile au depășit 78,7 milioane lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iul 2019

Ziua de joi, 4 iulie, a fost cea mai bună zi de tranzacționare a săptămânii la Bursa de la București, în condițiile în care valoarea totală a tranzacțiilor cu acțiuni pe segmentul principal s-a cifrat la 78,75 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În ultima lună, o valoare mai mare a tranzacțiilor cu acțiuni a fost consemnată în data de 12 iunie, când schimburile au depășit 79,39 milioane de lei.

Cea mai slabă zi de tranzacționare a săptămânii care se încheie duminică a fost vineri, 5 iulie, când schimburile cu acțiuni s-au cifrat la numai 20,6 milioane de lei, potrivit Agerpres.

ANALIZĂ PROFIT TV Principalii indici bursieri americani ating valori maxime istorice de Ziua Independenței CITEȘTE ȘI ANALIZĂ PROFIT TV Principalii indici bursieri americani ating valori maxime istorice de Ziua Independenței

În ansamblu, tranzacțiile cu acțiuni din săptămâna 1 - 5 iulie au totalizat 272,784 milioane de lei, aceasta fiind cea mai bună valoare din ultima lună (7 iunie - 7 iulie). O cifră mai mare pentru tranzacțiile cu acțiuni a fost consemnată în 3 iunie - 295,188 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
bvb
tranzactii cu actiuni
bursa