Nou director general la societatea de administrare a SIF Muntenia

Nou director general la societatea de administrare a SIF Muntenia

Sursa foto: Agerpres

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 25 nov 2015

Gabriela Grigore îl înlocuiește la șefia SAI Muntenia Invest pe Gabriel Filimon.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

SAI Muntenia, societatea de administrare a SIF Muntenia (SIF4), are un nou director general în persoana Gabrielei Grigore, după încetarea mandatului lui Gabriel Filimon, informează un comunicat al emitentului remis astăzi redacției.

Ieri societatea a notificat pe portalul Bursei de Valori București și primirea avizului Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) pentru schimbarea componenței Consiliului de Adminstrație și conducerii SAI Muntenia Invest și a conducerii SIF Muntenia. Astfel, în CA al societății de administrare sunt Florin Dănuț Buzatu, în calitate de vicepreședinte, Florica Trandafir, Sorin Boldi și Daniel Stoicescu. În conducerea executivă erau trei persoane, respectiv Gabriel Filimon, Florin Dănuț Buzatu și Florica Trandafir.

Societatea administrează activele SIF Muntenia care, conform raportării de la sfârșitul lunii octombrie se ridicau (în valoare netă) la 1,1 miliarde lei. La prețul închiderii de ieri de la BVB, de 0,772 lei/acțiune, capitalizarea bursieră a SIF4 era de 623,03 milioane lei (140,19 milioane euro).
 

viewscnt
Afla mai multe despre
sai muntenia
sif muntenia
bvb
bursa
actiuni