Șantierul Naval Orșova propune distribuirea a 91% din profitul net sub formă de dividende, cu randament net de aproape 7%

Șantierul Naval Orșova propune distribuirea a 91% din profitul net sub formă de dividende, cu randament net de aproape 7%

Sursa foto: Grazvydas / dreamstime.com

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 4 mar 2020

Societate în portofoliul SIF Transilvania, Șantierul Naval Orșova vizează acordarea unui dividend brut de 0,24 lei/acțiune.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Consiliul de Administrație al Șantierului Naval Orșova (SNO) a convocat Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor pentru data de 10-11 aprilie, pe ordinea de zi figurând repartizarea câștigului net de 3,00 milioane lei obținut anul trecut. Dacă o sumă de aproape 265.000 de lei ar urma să plece către rezerva legală, nu mai puțin de 91,33% din profit, respectiv suma de 2,74 milioane lei, va fi distribuit sub formă de dividende. SIF Transilvania (SIF5), acționar cu aproape 50% din titluri, ar urma să încaseze, la data plății, de 31 august, suma de 1,37 milioane lei.

Dividendul brut este de 0,24 lei/acțiune, iar raportat la ultimul preț de închidere de la Bursa de Valori București, de 3,32 lei/acțiune al titlurilor societății, acesta are un randament net de 6,87%. Ex-data propusă pentru votul din AGA este 13 august.

viewscnt
Afla mai multe despre
santierul naval orsova
sif transilvania
bvb
bursa
dividende