SIF Banat Crișana lansează un program de răscumpărare în valoare de 6,7 milioane lei

SIF Banat Crișana lansează un program de răscumpărare în valoare de 6,7 milioane lei
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 2 oct 2018

Începând de astăzi, SIF Banat Crișana va derula un program de răscumpărare pentru 0,27% din acțiunile proprii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

SIF Banat Crișana inițiază programul de răscumpărări aprobat în Adunarea Generală Eraordinară a Acționarilor din 26 aprilie. Acesta va fi derulat timp de până la 12 luni, începând de astăzi, și va viza achiziția de 1,40 milioane acțiuni proprii, reprezentând 0,27% din capitalul social al companiei.

Valoarea maximă penuniară a programului de ridică la 6,73 milioane lei (1,44 milioane euro), iar cumpărările se vor limita zilnic la 25% din volumul mediu al unei sesiuni de tranzacționare aferent precedentelor 20 de ședințe. Acțiunile răscumpărate în cadrul operațiunilor care vor fi intermediate de Swiss Capital vor fi direcționate către un program de recompensare a administratorilor și directorilor.

FOTO Operatorul Bursei din Londra caută în București angajați inclusiv la metrou, pe magistrala Pipera-Berceni, intens folosită de corporatiști și studenți CITEȘTE ȘI FOTO Operatorul Bursei din Londra caută în București angajați inclusiv la metrou, pe magistrala Pipera-Berceni, intens folosită de corporatiști și studenți

Anul trecut, SIF Banat Crișana a derulat o ofertă publică de buy-back pentru 20,00 milioane titluri, echivalentul a 3,64% din capitalul social, ultimul preț al operațiunii de piață fiind de 2,50 lei/acțiune, însă aceasta a avut o participare scăzută, fiind subscrise mai puțin de 3% din titlurile ofertate.

SIF Banat Crișana are cel mai mare activ net dintre cele 5 societăți de investiții financiare listate la cota Bursei de Valori București, nivelul acestuia fiind de 2,46 milarde lei la sfârșitul lunii august, conform ultimei raportări lunare. La ultimul preț de închidere de pe bursă, de 2,4500 lei/acțiune, SIF Banat Crișana se tranzacționează cu un discount de 48,57% față de valoarea unitară a activului net de 4,7638 lei/acțiune.

viewscnt
Afla mai multe despre
sif banat crisana
bvb
bursa
rascumparari
swiss capital