SIF Oltenia are undă verde: își va schimba denumirea în Infinity Capital Investments. Urmează SIF Muntenia

SIF Oltenia are undă verde: își va schimba denumirea în Infinity Capital Investments. Urmează SIF Muntenia

STOP: SIF Oltebnia în curând nu va mai activa cu acest nume.

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 20 iun 2023

Reglementatorul ASF a autorizat modificarea numelui SIF Oltenia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

SIF Oltenia (SIF5) își va schimba numele în Infinity Capital Investments. Autoritatea de Supraveghere a avizat favorabil modificările intervenite în modul de organizare și funcționare a societății, în acord cu hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor din data de 27 aprilie.

Având această autorizarea, societatea va depune, la Oficiul Registrului Comertului de pe lângă Tribunalul Dolj, cererea de înregistrare în Registrul Comerțului a mențiunilor privind schimbarea denumirii societății și actul constitutiv actualizat.

FOTO CONFIRMARE Idea Bank se transformă în bancă 100% digitală. Profit.ro anunța în urmă cu un an că banca își părăsește propriile sedii. „Sucursala de oriunde”. Mesajul către clienți CITEȘTE ȘI FOTO CONFIRMARE Idea Bank se transformă în bancă 100% digitală. Profit.ro anunța în urmă cu un an că banca își părăsește propriile sedii. „Sucursala de oriunde”. Mesajul către clienți

Piața de capital intră în linie dreaptă pentru a lăsa în urmă un capitol al bursei românești în care cele 5 societăți de investiții financiare (SIF) au fost acțiunile care reflectau sentimentul față de România și în care au fost folosite ca vehicule prin care investitorii instituționali nerezidenți luau expunere pe sectorul bancar românesc în „boom”, având în vedere participațiile acestora la Banca Comercială Română, dar și la Banca Transilvania (TLV) și BRD Groupe Société Générale (BRD).

În curs de schimbare a denumirii este și SIF Muntenia (SIF4), care ar urma să fie denumită Bedrock Investment Group, un vot în această direcție urmând să fie exprimat în Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor de miercuri.

Profit.ro Piața de Capital.forum - Adrian Tănase, director general BVB: Ne așteptăm ca operaționalizarea pieței derivatelor să fie la finalul anului. Din evaluarea anticipată, Hidroelectrica va fi cel mai mare deal la Bursa București și unul din cele mai CITEȘTE ȘI Profit.ro Piața de Capital.forum - Adrian Tănase, director general BVB: Ne așteptăm ca operaționalizarea pieței derivatelor să fie la finalul anului. Din evaluarea anticipată, Hidroelectrica va fi cel mai mare deal la Bursa București și unul din cele mai

Prima societate din structura indicelui BET-FI care și-a schimbat denumirea a fost SIF Moldova (SIF2), care a devenit Evergent Investments (EVER). SIF Banat Crișana (SIF1) activează acum sub numele Lion Capital (LION) și SIF Transilvania (SIF3) și-a modificat denumirea în Transilvania Investments Alliance (TRANSI).

Cele 5 societăți au scăzut ca relevanță în piața de capital românească față de interesul pe care îl suscitau în primul deceniu al secoului și rareori acțiunile lor depășesc într-o ședință pragul de 1 milion de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
sif oltenia
bursa
bvb
infinity capital investments
lion capital
sif muntenia