SURPRIZĂ Un nou jucător IT vine la cota BVB

SURPRIZĂ Un nou jucător IT vine la cota BVB
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 13 iun 2023

Titlurile IT Genetics, companie specializată în furnizarea de soluții hardware și software pe piața DC/POS (colectare de date și puncte de vânzare), vor fi listate pe piața AeRO a Bursei de Valori București, cel târziu până în aprilie 2024, relevă datele analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Soluțiile pentru dezghețarea piețelor financiare, dezvoltarea bursei, a emitenților și a instrumentelor disponibile vor fi dezbătute astăzi la Profit Piața de Capital.forum. Evenimentul, programat de la ora 10.00, este organizat cu sprijinul Bursei de Valori București, al Băncii Transilvania și al ING Bank România, urmând a fi transmis live pe Profit.ro și Profit News TV

Acțiuni nou-emise vor fi oferite spre subscriere în cadrul unei oferte de acțiuni prin plasament privat, care se va derula până la 10 octombrie 2023.

Recent, cum a anunțat Profit.ro, IT Genetics a intrat pe piața din Spania, cu ținta de a atrage în portofoliul de clienți peste 2.000 de companii și a atinge afaceri de 2 milioane euro în următorii trei ani.

EXCLUSIV Trencadis, cu un nou acționar majoritar, alături de Frank Timiș, și-a fixat planul pe 12 luni. CIO în Guvernul Dăncilă CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Trencadis, cu un nou acționar majoritar, alături de Frank Timiș, și-a fixat planul pe 12 luni. CIO în Guvernul Dăncilă

Spania este prima piață de expansiune în Europa de Vest a companiei, bazat pe faptul că industria comerțului electronic a crescut în această țară, anul trecut, cu peste 20% comparativ cu anul precedent.

Compania, pe piață de 15 ani, mai are birouri în România, Bulgaria și Ungaria, cu peste 26.000 de clienți în portofoliu și alianțe cu aproape 100 de mărci de tehnologie la nivel mondial.

Administratorul unic al societății este Axinte Ștefăniță, care deține 50% capitalul social al IT Genetics, alături de Liviu Mihai Sima - 50%.

EXCLUSIV Tranzacție avizată - Austriecii de la VIG preiau Aegon Pensii și intră pe segmentul pensiilor private CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tranzacție avizată - Austriecii de la VIG preiau Aegon Pensii și intră pe segmentul pensiilor private

IT Genetics a fost înființată în 2007 ca furnizor de tehnologie care susține companii din România, Ungaria, Bulgaria și Spania în procesul de digitalizare a operațiunilor.

Compania a închis anul 2022 cu o cifră de afaceri de 58,9 milioane de lei, în urcare cu 20% față de 2021, și un profit net de 606.912 lei, în scădere cu 50% față de anul precedent.

viewscnt
Afla mai multe despre
it genetics
aero
listare
bvb