TMK Artrom plătește 1,7 milioane euro pentru achiziția integrală a TMK Italia

TMK Artrom plătește 1,7 milioane euro pentru achiziția integrală a TMK Italia
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 7 feb 2019

Producătorul de țevi TMK Artrom a finalizat demersurile de cumpărare a părților sociale deținute de asociatul unic TMK Global la societatea din Italia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

TMK Artrom (ART), companie aflată în portofoliul grupului rusesc TMK, controlat de miliardarul Dmitri Pumpianski, deține integral societatea TMK Italia. Emitentul a finalizat procedura de achiziție a părților sociale deținute anterior la societatea din Italia de asociatul unic TMK Global. Suma plătită este cea aprobată încă din noiembrie de Consiliul de Administrație, de 1,73 milioane euro.

Producătorul de țevi din Slatina și-a majorat cu peste o treime afacerile la 9 luni, la 1,07 miliarde lei, în timp ce profitul net s-a dublat în același interval la 48,32 milioane lei, de la 24,41 milioane lei.

Reacția BNR la ideea lui Vâlcov de a desființa ROBOR: Afirmația este extrem de confuză și denotă mari neclarități în ceea ce privește piața interbancară CITEȘTE ȘI Reacția BNR la ideea lui Vâlcov de a desființa ROBOR: Afirmația este extrem de confuză și denotă mari neclarități în ceea ce privește piața interbancară

La 30 septembrie, activele totale ale TMK Artrom erau de 1,25 miliarde lei, în urcare cu 6,84%, față de cele de 1,17 miliarde lei de la 31 decembrie 2017. În același interval de raportare, datoriile totale au crescut cu 5,60%, la 683,07 milioane lei, de la 646,86 milioane lei.

Artrom Slatina, societate controlată printr-o companie din Germania de grupul rusesc TMK în proporție de peste 92%, este listat la Bursa de Valori București, unde, la ultimul preț de închidere de 4,10 lei/acțiune, are o capitalizare de 476,30 milioane lei (100,43 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
tmk artrom
bvb
bursa